• Verzamelen aan de bar
    Verzamelen aan de bar
  • Uitleg onder deskundige begeleiding
    Uitleg onder deskundige begeleiding
  • Samen aan de slag
    Samen aan de slag
  • Teambuilding in de keuken
    Teambuilding in de keuken
  • De voorbereiding voor het dessert
    De voorbereiding voor het dessert
  • Het opmaken van het dessert
    Het opmaken van het dessert
  • Serveren en dineren
    Serveren en dineren

 

Nawinter menu

17 en 18 februari 2017

 

Gerookte makreelrilette, zalf van aardappel met hangop,

frisse appelsalade

 

Zeebaarsfilet met gemarineerde rode biet,

linzenjus en aardappeldauphin

 

Kabeljauw met kalfswang en kaneel-serehjus

knolselderijpuree en knolselderijstro

 

Speculaasbavarois, anijsijs, warme kers en spekkoek

 

4 gangen € 45,-

 

Geen visliefhebber?

Dan hebben wij voor u een alternatief menu met vleesgerechten.


 

Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet?

Laat het ons van tevoren weten!

Wij passen graag waarnodig de receptuur of de gerechten aan

zodat iedereen aan tafel een smakelijke avond heeft.

De winkelwagen is leeg

Copyright © - De Witte Lelie | Sitemap