• c
    c
  • Verzamelen aan de bar
    Verzamelen aan de bar
  • g
    g
  • Uitleg onder deskundige begeleiding
    Uitleg onder deskundige begeleiding
  • b
    b
  • Samen aan de slag
    Samen aan de slag
  • i
    i
  • Teambuilding in de keuken
    Teambuilding in de keuken
  • k
    k
  • Proeven...
    Proeven...
  • l
    l
  • De voorbereiding voor het dessert
    De voorbereiding voor het dessert
  • m
    m
  • Het opmaken van het dessert
    Het opmaken van het dessert
  • Serveren en dineren
    Serveren en dineren

 

 Herfstmenu vrijdag 13 oktober

(zaterdag 14 oktober vol gereserveerd)

 

Gerookte gans met rilette van gans,

boerenlinzensalade met spekjes en rode biet

 

Ravioli met truffel, paddenstoelen,

saus van eekhoorntjesbrood en Parmezaanse kaas

 

Roodpootpatrijsfilet, gekonfijt boutje en cantharellenjus,

pastinaak en spitskool

 

Tarte tatin van appel met kaneelcrème en hazelnootijs

 

4 gangen €39,-

 

Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet?

Laat het ons van tevoren weten!

Wij passen graag waarnodig de receptuur of de gerechten aan

zodat iedereen aan tafel een smakelijke avond heeft.

De winkelwagen is leeg

Copyright © - De Witte Lelie | Sitemap