• Verzamelen aan de bar
    Verzamelen aan de bar
  • Uitleg onder deskundige begeleiding
    Uitleg onder deskundige begeleiding
  • Samen aan de slag
    Samen aan de slag
  • Teambuilding in de keuken
    Teambuilding in de keuken
  • De voorbereiding voor het dessert
    De voorbereiding voor het dessert
  • Het opmaken van het dessert
    Het opmaken van het dessert
  • Serveren en dineren
    Serveren en dineren

Voor de chocoladefreaks  en bakfanaten is dit dé workshop. 

Donderdag 16 februari CHOCOLADEWORKSHOP. U kunt zich hiervoor individueel inschrijven.

Handgemaakte bonbons en snoepjes van chocolade en luxe patisserie worden met de groep gemaakt:

  • Pina Colada bonbons
  • Witte chocoladecake met walnoten en pecannoten
  • Pralines met amandelvulling
  • Chocoladetruffels
  • Chocoladelollies
  • After eight
  • Chocolademousse
  • Hazelnootjes in chocolade en rietsuiker
  • Knotsen van cornflakes en witte chocolade
  • Chocolatechipcookies
  • Karamel pecan brownie

chocolade enzoNa ongeveer 1 – 1,5 uur in de keuken te hebben gestaan, likken wij onze vingers schoon, serveren al deze lekkernijen als een High Tea en gaan genieten van alles wat gemaakt is met een kopje koffie of thee.

Na afloop kunnen de deelnemers alles wat over is in een “goody bag” mee naar huis nemen om thuis nog eens na te genieten.

Deze workshop wordt in principe alleen ’s middags gegeven en duurt 3 – 3 ½ uur. Wilt u deze workshop voor 's avonds reserveren, dan adviseren wij vooraf thuis te iets te eten, aangezien chocolade op zich geen avondmaaltijd is. Er is ook en mogelijkheid om in het restaurant een kop soep te eten voorafgaand aan de workshop (€4,75 p. p. )

De kosten zijn € 35,00 inclusief onbeperkt koffie/thee/water en 1 frisdrank tijdens het bereiden in de keuken (eventuele andere drankjes worden extra in rekening gebracht), gebruik van De Witte Lelie-schort en een receptenboekje.

Deze workshop is uit te breiden met een feestelijke bubbel (€4,00 p. p. ), bijvoorbeeld als aperitief of ter afsluiting.

Likeur en chocolade vormen een heerlijke combinatie. Een likeurarrangement bij deze workshop is de gelegenheid om diverse likeuren te proeven (€4,00 p. p. ). 

Zie voor het BTW-tarief (voor bedrijven) onze Algemene Voorwaarden.

Het minimaal aantal personen is 8. Is de groep kleiner dan 8 personen maar bent u bereid om voor 8 personen te betalen dan kan de workshop doorgaan.

Heeft u interesse, informeer dan naar de beschikbare datums op doordeweekse dagen en in het weekend.

 

 

Inschrijven Workshop Chocolade enzo
Naam*
Please type your full name.
E-mail*
Invalid email address.
Telefoon*
Ongeldige invoer
Aantal personen*
Please tell us how big is your company.
Datum*
Ongeldige invoer
Opmerkingen
Ongeldige invoer
Anti Spam
Ongeldige invoer

De winkelwagen is leeg

Copyright © - De Witte Lelie | Sitemap