• c
    c
  • Verzamelen aan de bar
    Verzamelen aan de bar
  • g
    g
  • Uitleg onder deskundige begeleiding
    Uitleg onder deskundige begeleiding
  • b
    b
  • Samen aan de slag
    Samen aan de slag
  • i
    i
  • Teambuilding in de keuken
    Teambuilding in de keuken
  • k
    k
  • Proeven...
    Proeven...
  • l
    l
  • De voorbereiding voor het dessert
    De voorbereiding voor het dessert
  • m
    m
  • Het opmaken van het dessert
    Het opmaken van het dessert
  • Serveren en dineren
    Serveren en dineren

Schaal- en schelpdieren uit de Oosterschelde.

schaal-schelpdieren-1Koken uit de Oosterschelde!

Verser kan niet, rechtstreeks uit de oesterputten, mosselpercelen, kreeften uit de Oosterschelde of uit de kreeftenbassins van Yerseke.

Hoe maak je een oester open, hoe kook je mosselen en hoe bereid je kreeft?

Er zijn diverse mogelijkheden om met deze producten te koken en in verschillende prijsklassen.

Van eind maart tot eind juni zijn er de Oosterscheldekreeften, daarna kan er alleen gekookt worden met Canadese of Europese kreeften.

De mosselen zijn er ook niet het hele jaar rond en de platte oesters en creuses uit de Oosterschelde hebben hun melktijd.

 

schaal-schelpdieren-2Afhankelijk van wanneer u een workshop wilt doen met deze producten doen wij u een suggestie:

- Oesters
- Kreeftensalade en asperges
  (seizoensgebonden)
- Hollandse garnalensoep
- Kreeftensoep
- Mosselen met Oosterscheldekreeft met
  lamsoren en kreeftensaus
- Oosterscheldekreeft gegrild met risotto

 

 

 

 

Heeft u interesse, informeer dan naar de beschikbare datums op doordeweekse dagen en in het weekend.

 

Inschrijven Workshop Schaal en schelpdieren
Naam*
Please type your full name.
E-mail*
Invalid email address.
Telefoon*
Ongeldige invoer
Aantal personen*
Please tell us how big is your company.
Datum*
Ongeldige invoer
Opmerkingen
Ongeldige invoer
Anti Spam
Ongeldige invoer

De winkelwagen is leeg

Copyright © - De Witte Lelie | Sitemap