• c
    c
  • Verzamelen aan de bar
    Verzamelen aan de bar
  • g
    g
  • Uitleg onder deskundige begeleiding
    Uitleg onder deskundige begeleiding
  • b
    b
  • Samen aan de slag
    Samen aan de slag
  • i
    i
  • Teambuilding in de keuken
    Teambuilding in de keuken
  • k
    k
  • Proeven...
    Proeven...
  • l
    l
  • De voorbereiding voor het dessert
    De voorbereiding voor het dessert
  • m
    m
  • Het opmaken van het dessert
    Het opmaken van het dessert
  • Serveren en dineren
    Serveren en dineren

Koken op restaurantniveau!

Samen koken en genieten van verrassende gerechten die je zelf bereid hebt. Je leert de kneepjes van het vak van een professionele kok zonder ingewikkelde keukenapparatuur.

Een workshop ziet er als volgt uit:

18.00 uur - Ontvangst aan de bar voor een aperitief met een hapje
18.30 uur - Uitleg van het menu, technische kneepjes en  verdelen van de gerechten
18.45 uur - Met z'n allen koken (mise-en-place), maken van het diner
20.30 uur - Aan tafel en per gang worden de gerechten geserveerd en gegeten 
22.30 uur - Afsluiting met koffie/thee en snoeperij.

Heeft u interesse, informeer naar de beschikbare datums op doordeweekse dagen en in het weekend.

De aanvangstijd kan in overleg aangepast worden.

Amuse Een smaakvolle belevenis ! Een amuse is een klein hapje dat de smaakpapillen in…

Lees meer »

SushiIn deze workshop leer je hoe je de bekende Japanse Sushi moet rollen. Niet allee…

Lees meer »

De winkelwagen is leeg

Copyright © - De Witte Lelie | Sitemap