• De voorbereiding voor het dessert
    De voorbereiding voor het dessert
  • Serveren en dineren
    Serveren en dineren
  • Verzamelen aan de bar
    Verzamelen aan de bar
  • Teambuilding in de keuken
    Teambuilding in de keuken
  • Het opmaken van het dessert
    Het opmaken van het dessert
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie
  • Samen aan de slag
    Samen aan de slag
  • Proeven...
    Proeven...
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie
  • Uitleg onder deskundige begeleiding
    Uitleg onder deskundige begeleiding
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie
  • De witte Lelie
    De witte Lelie
  • De witte Lelie
    De witte Lelie
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie

Koken op restaurantniveau!

Samen koken en genieten van verrassende gerechten die je zelf bereid hebt. Je leert de kneepjes van het vak van een professionele kok zonder ingewikkelde keukenapparatuur.

Een workshop ziet er als volgt uit:

18.00 uur - Ontvangst aan de bar voor een aperitief met een hapje
18.30 uur - Uitleg van het menu, technische kneepjes en  verdelen van de gerechten
18.45 uur - Met z'n allen koken (mise-en-place), maken van het diner
20.30 uur - Aan tafel en per gang worden de gerechten geserveerd en gegeten 
22.30 uur - Afsluiting met koffie/thee en snoeperij.

Heeft u interesse, informeer naar de beschikbare datums op doordeweekse dagen en in het weekend.

De aanvangstijd kan in overleg aangepast worden.

italiaanse-keukenDe Italiaanse keuken staat bekend om zijn boerenkeuken met pure smaken die eenvoudig te bereiden zijn.

Lees meer...

De winkelwagen is leeg

Copyright © - De Witte Lelie | Sitemap