• Het opmaken van het dessert
    Het opmaken van het dessert
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie
  • De witte Lelie
    De witte Lelie
  • Serveren en dineren
    Serveren en dineren
  • Uitleg onder deskundige begeleiding
    Uitleg onder deskundige begeleiding
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie
  • De witte Lelie
    De witte Lelie
  • Teambuilding in de keuken
    Teambuilding in de keuken
  • Proeven...
    Proeven...
  • De Witte Lelie
    De Witte Lelie
  • Verzamelen aan de bar
    Verzamelen aan de bar
  • Samen aan de slag
    Samen aan de slag
  • De voorbereiding voor het dessert
    De voorbereiding voor het dessert

Koken op restaurantniveau!

Samen koken en genieten van verrassende gerechten die je zelf bereid hebt. Je leert de kneepjes van het vak van een professionele kok zonder ingewikkelde keukenapparatuur.

Een workshop ziet er als volgt uit:

18.00 uur - Ontvangst aan de bar voor een aperitief met een hapje
18.30 uur - Uitleg van het menu, technische kneepjes en  verdelen van de gerechten
18.45 uur - Met z'n allen koken (mise-en-place), maken van het diner
20.30 uur - Aan tafel en per gang worden de gerechten geserveerd en gegeten 
22.30 uur - Afsluiting met koffie/thee en snoeperij.

Heeft u interesse, informeer naar de beschikbare datums op doordeweekse dagen en in het weekend.

De aanvangstijd kan in overleg aangepast worden.

 

In mei kunt u zich individueel opgeven voor de volgende avond-workshops:

vrijdag        11 mei   Sushi

woensdag  16 mei   Asperge

donderdag 17 mei   Italiaans

woensdag  23 mei   Asperge

dinsdag      29 mei   Chocolade

Amuse Een smaakvolle belevenis ! Een amuse is een klein hapje dat de smaakpapillen in…

Lees meer »

In deze workshop leer je hoe je de bekende Japanse Sushi moet rollen. Niet allee…

Lees meer »

De winkelwagen is leeg

Copyright © - De Witte Lelie | Sitemap